Mango bowl z nasionami chia i owocami granatu

 Chyba jak większość z Was bardzo lubię szybkie i pożywne śniadania. Dziś moja propozycja na przepyszny mango bowl z nasionami chia i owocami granatu. Kremowy, owocowy z chrupiącymi dodatkami.

To może być również smaczna propozycja na drugie śniadanie, które możecie zabrać ze sobą do pracy.

Obserwuj mój profil na INSTAGRAMIE

Mango bowl z nasionami chia i owocami granatu


SKŁADNIKI na 1 porcję:

1/2 średniego dojrzałego mango 

2 łyżeczki owoców granatu

1 łyżeczka nasion chia

1 łyżeczka migdałów

2 kruche ciasteczka (użyłem jaglano-gryczanych)

PRZYGOTOWANIE mango bowl z nasionami chia:

Mango obrać ze skórki, pokroić w kostkę, przełożyć do blendera, dosypać nasion chia, zalać jogurtem i zmiksować.

Masę mango przelać do miski, posypać owocami granatu, posiekanymi migdałami i pokruszonymi ciasteczkami. Smacznego.

Obserwuj mój profil na INSTAGRAMIE

Komentarze

Publikowanie komentarza

Cześć, dziękuję za każdy komentarz. Bardzo mi miło, że tu zaglądasz i korzystasz z moich przepisów. Smacznego. Pozdrawiam, Paweł I kulinarnyJa